Syvennä coaching-osaamistasi kansainvälisillä huippuvalmennuksilla

WBECS (World Business and Executive Coach Summit) on kansainvälinen koulutusyritys, jonka missiona on nostaa coachingin tasoa maailmanlaajuisesti. Tämän he tekevät liittymällä yhteen maailman johtavien coachien ja coach-koulutusyritysten kanssa ja tarjoamalla koulutusta business-coacheille ja johdon coacheille useiden koulutusohjelmien puitteissa. WBECS-ohjelmien kouluttajat edustavat alan pisintä kokemusta ja syvintä osaamista. WBECS-koulutuksiin on osallistunut yli 150.000 coachia 180 maasta. WBECSin kaikki koulutusohjelmat ovat virtuaalisia, eli voit osallistua niihin omalla kotisohvallasi. Kaikilla ohjelmilla on myös ICF-akkreditointi eli voit saada osallistumisestasi CCE-pisteitä sertifiointisi uusimista varten.

Neovolentia on WBECSin markkinointiyhteistyökumppani. Tiedotan maksuttomista webinaareista ja alkavista koulutuksista tällä sivustolla ja kiinnostuneille myös sähköpostin välityksellä. Jos haluat saada kutsun WBECSin maksuttomiin webinaareihin, täytä ja lähetä sivun alareunassa oleva lomake!

Ajankohtaiset WBECS-koulutukset

WBECS Summit 2021 alkaa myöhemmin keväällä. Laitan päivämäärät ja ilmoittautumislinkin tälle sivulle heti kun ilmoittautuminen avautuu. Jos haluat saada tiedon omaan sähköpostiisi, rekisteröidy postituslistalle tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella. 

Maksuton webinaari

Business Development Academy for Coaches

Dorie Clark ja Alisa Cohn huippucoacheja ja coachien valmentajia kumpikin, ovat tahoillaan oppineet, miten todella menestyvää coaching-liiketoimintaa luodaan. Business Development Academy for Coaches on huhtikuussa 2021 alkava koulutusohjelma, jossa saat kaikki liiketoiminnan rakentamisessa tarvitsemasi työkalut alkaen kohderyhmän valitsemisesta, markkinoinnin strategiasta ja sisäisten myynnin esteidesi raivaamisesta.

KLIKKAA TÄSTÄ JA ILMOITTAUDU maksuttomaan webinaariin, jonka otsikkona on

COUNTERINTUITIVE SECRETS TO GROWING YOUR COACHING BUSINESS 

Webinaarissa Dorie ja Alisa kertovat, miten myydä coachingia olematta myyjä. Osallistumalla tähän tilaisuuteen voit myös ansaita 1,5 CCE-pistettä sertifiointiasi tai sen uusimista varten. 

Haluatko löytää uusia coaching-asiakkaita nopeasti?

Ilmoittaudu 30 Day ‘Get Clients Now’ Quickstart
-kurssille 

Tähän 30 päivän pikastrarttikurssiin sisältyy kuusi tuntia koulutusta verkossa sekä pohjia ja tukimateriaalia. Kurssin tarkoitus on, että saat nopeasti selkeyden ja mallin, jonka tuella voit rohkeasti ryhtyä myyntityöhön. Kurssin vetäjinä toimivat Alisa Cohn ja Dorie Clark, ja sen aikana opit mm.

  • miten rakennat tarjouksesi ja hinnoittelet palvelusi
  • miten lähestyt sinulle sopivimpia asiakkaita niin, että voit kasvattaa toimintaasi
  • miten vedät asiakkaita puoleesi luonnollisesti
  • miten klousaat kaupan pyrkimättä alihinnoittelemaan itseäsi tai tuntematta oloasi vaivaantuneeksi

Sinun ei myöskään tarvitse oppia yksin! Tukenasi on yhteisö, johon kuuluvat coachit haluavat auttaa sinua ja ovat kaikki samassa tilanteessa kuin sinä – valmiina sytyttämään coaching-liiketoimintansa uuteen liekkiin!

Webinaaritallenteet

Katso Marcia Reynoldsin maksuton koulutuswebinaari klikkaamalla kuvaa:

banner

Katso David Petersonin ja David Goldsmithin maksuton webinaari:

WBECS 2020 BANNER

WBECS 2019

Osallistuin WBECS 2019 Full Summit -koulutustapahtumaan yhdessä Uusivireen Maija Heinon kanssa. Keskustelimme muutamien koulutussessioiden jälkeen mm. siitä, mitä olimme kyseiseltä kouluttajalta oppineet. Voit katsella keskusteluiden videotallenteita alla:

Michael Bungay-Stanier

John Spence

Sam Horn

Michael Neill

Richard E. Boyatzis

Peter Bregman

Eric Kaufmann

David Drake

Michael Neill

Jean-Francoise Cousin

Cy Wakeman

Tracy Sinclair

Haluaisitko tulla kutsutuksi WBECSin maksuttomiin webinaareihin tai saada tiedon ajankohtaisista koulutuksista?

Tilaa WBECS-uutiskirje täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake, niin saat kutsut ja tiedotteet jatkossa suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.