Oletko coach, työnohjaaja tai uraohjauksen ammattilainen? Kaipaatko työsi tueksi selkeää prosessia ja työkaluja, joiden avulla voit tukea asiakkaitasi mielekkään työuran löytämisessä?

Tule Firework™-koulutukseen täydentämään osaamistasi kansainvälisesti tunnetuilla uraohjauksen työvälineillä, joiden avulla asiakkaasi voivat saavuttaa konkreettisia tuloksia.

Firework on uracoaching-prosessi, joka on tarkoitettu erityisesti uusia uravaihtoehtoja pohtivien henkilöiden tukemiseen. Firework on ollut käytössä vuodesta 2003 ja se on yksi maailman tunnetuimmista uraohjausohjelmista. Noin 60 coachia Suomessa ja lähes 500 maailmanlaajuisesti on valinnut Firework Career Coach -ohjelman työvälineekseen mielekkäämpää työelämää etsivien ihmisten tukemisessa.

Firework-prosessi

Firework muodostaa selkeän ja kattavan, silti joustavan prosessin, jonka voit käydä asiakkaasi kanssa läpi kokonaisuudessaan tai valikoiden poimia siitä asiakkaasi kulloiseenkin tarpeeseen sopivat osat.

Prosessi on jaettu kolmeen vaiheeseen:

 1. TUTKI-vaiheessa henkilö syventää ymmärrystään siitä kuka hän on ja mitä hän haluaa työltään ja elämältään
 2. UNELMOI-vaiheessa henkilö valjastaa luovuutensa generoidakseen uusia uravaihtoehtoja
 3. LÖYDÄ-vaiheessa henkilö luo selkeän reitin ja toimintasuunnitelman kohti valitsemaansa uutta uraa.

Fireworkin tarjoamat monipuoliset työvälineet ovat sovellettavissa yksilöllisten tarpeiden mukaan, ja niitä voidaan käyttää niin yksilö- ja ryhmäcoachingissa kuin yritysten sisäisissä kehitysohjelmissakin. Ne soveltuvat hyvin sekä uraohjausta tekevien ammattilaisten työvälineeksi että yritysten sisäisiin uravalmennustarpeisiin esimerkiksi outplacement-tilanteissa, sitouttamisessa sekä Talent Management- ja Trainee-ohjelmissa.

Fireworkia käyttävät

 • coachit, työnohjaajat ja muut ohjaustyön ammattilaiset, joiden nykyisenä tai tulevana työnä on tukea ihmisiä matkalla mielekkääseen ja antoisaan työelämään
 • henkilöstön kehittäjät ja esimiehet, jotka haluavat auttaa ihmisiä muutostilanteissa tai sparrata heitä tehtäviin, joissa he voivat päästä loistamaan.

Firework-koulutus

Järjestän Firework-koulutusta työyhteisöille, ryhmille  ja tarvittaessa myös henkilökohtaisesti. 

Koulutukseen sisältyy

 1. Kaksi koulutuspäivää, joiden aikana tutustutaan Firework-ohjelmaan ja käydään läpi sen vaiheet ja harjoitustehtävät.
 2. Harjoittelujakso, jonka aikana tehtäväsi on viedä Firework-ohjelma kokonaisuudessaan läpi yhden oman asiakkaasi kanssa. Harjoittelujakson aikana olen käytettävissäsi mentorina tarpeesi mukaan.
 3. Harjoittelujakson jälkeen, noin puolen vuoden kuluttua, pidetään noin puolen päivän mittainen palautesessio, jonka tarkoituksena on reflektoida harjoittelujakson kokemuksia ja syventää ohjelman hallintaa sekä tarjota eväitä uracoachingin markkinointiin sitä tarvitseville.

Jos haluat saada sähköpostiisi tiedon, kun seuraava Firework-koulutus järjestetään, rekisteröidy postituslistalle tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Kenelle Firework™-koulutus sopii?

Firework-koulutus antaa koulutetuille coacheille ja työnohjaajille työkaluja olemassa olevan osaamisen tueksi. Koulutuksessa ei käydä läpi coachingin perustaitoja. 

Koulutuksen ja uuden osaamisen lisäksi saat

 • pääsyn Neovolentian valmentajasivustolle, josta voit ladata itsellesi Firework-valmentajan käsikirjan sekä kaikki ohjelmaan kuuluvat harjoitustehtävät ja resurssit. varustettavaksi omalla logollasi ja käytettäväksi asiakastyössäsi
 • kansainvälisesti arvostetun Firework Career Coach -lisenssin
 • pääsyn kansainväliseen Firework-coachien LinkedIn-verkostoon
 • nimesi ja yhteystietosi Firework-coachien internet-hakemistoon.
 • elinikäisen oikeuden käyttää Firework-nimeä ja -logoa markkinoinnissasi.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1.475,00 €/henkilö + alv 24 %. Ryhmään voi osallistua 4 – 8 henkilöä.

Henkilökohtaisen koulutuksen hinta on 1.750,00 €. Alv 24 % sisältyy hintaan, jos maksaja on yksityishenkilö. Mikäli maksajana on yritys, alv lisätään hintaan.

Hintoihin sisältyy henkilökohtainen Firework-lisenssi, joka on voimassa ikuisesti. Ohjelman käytöstä ei koidu koulutuksen jälkeen muita kustannuksia.

Jos haluat varmistua Fireworkin soveltuvuudesta ja hyödyllisyydestä itsellesi ennen ilmoittautumista, ota yhteyttä! Tavoitat minut puhelimitse numerosta 040 413 2747 ja sähköpostitse osoitteesta johanna.koskimies@neovolentia.fi.

Firework-koulutus on todella kannattava investointi!

Voit ansaita koko kurssin hinnan takaisin jo parin ensimmäisen asiakasprosessisi myötä! Firework-lisenssi on ikuinen, eikä sen käytöstä koidu sinulle mitään muita kustannuksia. 

Hakemuksesi yhteydessä voit valita, haluatko maksaa osallistumismaksun yhdessä vai kahdessa erässä. Mikäli tarvitset enemmän maksuaikaa, ota rohkeasti yhteyttä! Löydämme varmasti keinon mahdollistaa osallistumisesi Firework-koulutukseen.

Peruutusehdot

Mikäli olet estynyt tulemasta koulutukseen, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle ilman kustannuksia. Voit myös peruuttaa osallistumisesi veloituksetta ilmoittamalla asiasta sähköpostitse tai puhelimitse vähintään neljä viikkoa ennen sovittua koulutuspäivää. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 50 % osallistumismaksusta. Mikäli perut osallistumisesi myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jäät saapumatta koulutukseen, osallistumismaksua ei palauteta.

Jos koulutus peruuntuu järjestäjästä johtuvasta syystä, kaikki maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisinä.

Kouluttaja

Olen Johanna Koskimies, sertifioitu business- ja uracoach ja lisensoitu Firework-kouluttaja. Olen ollut mukana kehittämässä suomalaista coachingia mm. Suomen coaching-yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja ICF Finlandin hallituksen jäsenenä. Olen myös Firework-ohjelman suomentaja ja käyttänyt ohjelman välineitä omassa uracoaching-työssäni vuodesta 2008 lähtien.

Olet tervetullut mukaan täydentämään osaamistasi innostavalla ja selkeällä ohjausprosessilla, jonka avulla asiakkaasi voivat saavuttaa konkreettisia tuloksia!

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua tulet olemaan
pettyneempi siihen, mitä et tehnyt,
kuin siihen, mitä teit.
Irrota siis köydet.
Purjehdi pois turvasatamasta.
Anna pasaatituulien tarttua purjeisiisi.
Tutki. Unelmoi. Löydä.

– Mark Twain

Haluatko saada sähköpostiisi tiedon tulevista Firework-koulutuksista?

Rekisteröidy Firework-uutiskirjeen tilaajaksi alla olevalla lomakkeella, niin saat tiedon kun ilmoittautuminen seuraavaan Firework-koulutukseen on avoinna.