Coach tai uraohjauksen ammattilainen! Kaipaatko työsi tueksi selkeää prosessia ja työkaluja, joiden avulla voit tukea asiakkaitasi mielekkään työuran löytämisessä?

Tule Firework-koulutukseen täydentämään osaamistasi kansainvälisesti tunnetuilla uraohjauksen työvälineillä, joiden avulla asiakkaasi voivat saavuttaa konkreettisia tuloksia.

Firework-koulutuspäivä perjantaina 21.2.2020

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse tai sivun alareunassa olevalla lomakkeella!

Firework on uracoaching-prosessi, joka on tarkoitettu erityisesti uusia uravaihtoehtoja pohtivien henkilöiden tukemiseen. Firework on ollut käytössä vuodesta 2003 ja se on yksi maailman tunnetuimmista uraohjausohjelmista. Lähes 60 coachia Suomessa ja yli 400 maailmanlaajuisesti on valinnut Firework Career Coach -ohjelman työvälineekseen mielekkäämpää työelämää etsivien ihmisten tukemisessa.

Firwork-brändin omistaja on englantilainen Careershifters Ltd. Neovolentialla on oikeus kouluttaa ja lisensoida Firewor-valmentajia Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Firework-prosessi

Firework muodostaa selkeän ja kattavan, silti joustavan prosessin, jonka voit käydä asiakkaasi kanssa läpi kokonaisuudessaan tai valikoiden poimia siitä asiakkaasi kulloiseenkin tarpeeseen sopivat osat. Prosessi on jaettu kolmeen vaiheeseen:

 1. TUTKI-vaiheessa henkilö syventää ymmärrystään siitä kuka hän on ja mitä hän haluaa työltään ja elämältään
 2. UNELMOI-vaiheessa henkilö valjastaa luovuutensa generoidakseen uusia uravaihtoehtoja
 3. LÖYDÄ-vaiheessa henkilö luo selkeän reitin ja toimintasuunnitelman kohti valitsemaansa uutta uraa.

Fireworkin tarjoamat monipuoliset työvälineet ovat sovellettavissa yksilöllisten tarpeiden mukaan, ja niitä voidaan käyttää niin yksilö- ja ryhmäcoachingissa kuin yritysten sisäisissä kehitysohjelmissakin. Ne soveltuvat hyvin sekä uraohjausta tekevien ammattilaisten työvälineeksi että yritysten sisäisiin uravalmennustarpeisiin esimerkiksi outplacement-tilanteissa, sitouttamisessa sekä Talent Management- ja Trainee-ohjelmissa.

Fireworkia käyttävät

 • uracoachit, työnohjaajat ja muut ohjaustyön ammattilaiset, joiden nykyisenä tai tulevana työnä on tukea ihmisiä matkalla mielekkääseen ja antoisaan työelämään
 • henkilöstön kehittäjät ja esimiehet, jotka haluavat auttaa ihmisiä muutostilanteissa tai sparrata heitä tehtäviin, joissa he voivat päästä loistamaan.

Firework-koulutus

Koulutukseen sisältyy

 1. Koulutuspäivä, jonka aikana tutustutaan Firework-menetelmään ja käydään läpi ohjelman vaiheet ja harjoitustehtävät.
 2. Harjoittelujakso, jonka aikana tehtäväsi on viedä Firework-ohjelma kokonaisuudessaan läpi yhden oman asiakkaasi kanssa. Harjoittelujakson aikana olen käytettävissäsi mentorina tarpeesi mukaan.
 3. Harjoittelujakson jälkeen pidetään puolen päivän mittainen reflektointisessio, jonka tarkoituksena on keskustella harjoittelujakson kokemuksista ja syventää ohjelman hallintaa sekä tarjota eväitä uracoachingin markkinointiin sitä tarvitseville.

Firework-koulutuksessa ei käydä läpi coachingin perustaitoja. Se on coaching-ammattilaisille tarkoitettu jatkokoulutus, joka tuo työkaluja olemassa olevan osaamisesi tueksi.

Koulutuksen ja uuden osaamisen lisäksi saat

 • yksityiskohtaisen ja kattavan Firework-käsikirjan englanniksi ja suomeksi sekä täydellisen setin harjoitustehtäviä ja muuta materiaalia varustettavaksi omalla logollasi ja käytettäväksi asiakkaidesi kanssa.
 • kansainvälisesti arvostetun Firework Career Coach -lisenssin
 • pääsyn kansainväliseen Firework-coachien LinkedIn-verkostoon ja Firework-coachien internet-hakemistoon.
 • elinikäisen oikeuden käyttää Firework-nimeä ja -logoa markkinoinnissasi.

Jos haluat varmistua Fireworkin soveltuvuudesta ja hyödyllisyydestä itsellesi ennen ilmoittautumista, ota yhteyttä! Tavoitat minut puhelimitse numerosta 040 413 2747 ja sähköpostitse osoitteesta johanna.koskimies(at)neovolentia.fi.

Seuraava firework-koulutus pidetään helsingissä perjantaina 21.2.2020

Aika ja paikka

Ensimmäinen, varsinainen koulutuspäivä pidetään perjantaina 21.2.2020 klo 10:00 – 17:00. Paikkana on ClearMind Oy:n koulutustila aivan Helsingin keskustassa osoitteessa Arkadiankatu 21 A 10. 

Koulutuspäivää seuraa harjoittelujakso, jonka aikana viet Firework-prosessin läpi yhden oman asiakkaasi kanssa. Tänä aikana toimin mentorinasi tarpeesi mukaan. Harjoittelujakson jälkeen järjestetään puolen päivän mittainen reflektointi- ja palautesessio, jonka ajankohta sovitaan ryhmän kesken erikseen. Tässä tilaisuudessa saat myös henkilökohtaisen Firework-lisenssisi.

Hinta

Koulutuksen hinta on 975,00 €/henkilö + alv 24 %.

Hintaan sisältyy

 • koulutuspäivä aamu- ja iltapäiväkahveineen
 • mentorointi harjoittelujakson aikana
 • reflektointisessio n. 3-4 kuukauden kuluttua aloituksesta
 • henkilökohtainen Firework-lisenssi.

Lasku lähetetään verkkolaskuna tai PDF-tiedostona ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen. Maksuaika on 7 päivää netto. Laskun tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkamista.

Peruutusehdot

Mikäli olet estynyt tulemasta koulutukseen, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle ilman kustannuksia. Voit myös peruuttaa osallistumisesi veloituksetta ilmoittamalla asiasta sähköpostitse tai puhelimitse vähintään neljä viikkoa ennen sovittua koulutuspäivää. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 50 % osallistumismaksusta. Mikäli perut osallistumisesi myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jäät saapumatta koulutukseen, osallistumismaksua ei palauteta.

Jos koulutus peruuntuu järjestäjästä johtuvasta syystä, kaikki maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisinä.

Firework-koulutus on todella kannattava investointi!

Firework on kansainvälisesti tunnettu ja hyvämaineinen brändi. Koulutuksen jälkeen saamasi lisenssi on ikuinen, eikä ohjelman käytöstä koidu sinulle mitään muita kustannuksia. Lisäksi voit ansaita koko kurssin hinnan takaisin jo ensimmäisen asiakasprosessisi myötä!

Kouluttaja

Olen Johanna Koskimies, sertifioitu coach ja hyvinvointivalmentaja,  ja toimin Firework-coachien kouluttajana Suomessa. Olen ollut mukana kehittämässä suomalaista coachingia mm. Suomen coaching-yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana ja ICF Finlandin hallituksen jäsenenä. Olen myös Firework-ohjelman suomentaja ja käyttänyt ohjelman välineitä omassa työssäni vuodesta 2008 lähtien.

Olet tervetullut mukaan täydentämään osaamistasi innostavalla ja selkeällä ohjausprosessilla, jonka avulla asiakkaasi voivat saavuttaa konkreettisia tuloksia!

Ilmoittaudu Firework-koulutukseen täyttämällä alla oleva lomake tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen johanna.koskimies@neovolentia.fi.

Ilmoittautuminen FIREWORK-KOULUTUKSEEN 21.2.2020

Ehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemasta koulutukseen, voit siirtää osallistumisoikeutesi toiselle henkilölle veloituksetta. Voit myös peruuttaa osallistumisesi ilmoittamalla asiasta sähköpostitse tai puhelimitse vähintään neljä viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Tämän jälkeen peruutuskulut ovat 50 % osallistumismaksusta. Mikäli perut osallistumisesi myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätät saapumatta koulutukseen, osallistumismaksua ei palauteta. Jos koulutus peruuntuu järjestäjästä johtuvasta syystä tai minimiosallistujamäärä ei toteudu, kaikki maksetut suoritukset palautetaan täysimääräisinä.

 

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua tulet olemaan pettyneempi siihen,
mitä et tehnyt, kuin siihen, mitä teit.
Irrota siis köydet.
Purjehdi pois turvasatamasta.
Anna pasaatituulien tarttua purjeisiisi.
Tutki. Unelmoi. Löydä.

– Mark Twain