Coaching

Coaching aidon asiakaskokemuksen valossa

Coaching on monimerkityksinen muotitermi – sitä käyttävät työstään niin urheilu­valmentajat, personal trainerit kuin monet konsultitkin, joiden kaikkien rooli on ammattimaiseen coachingiin verrattuna lähes päinvastainen, eli asiakkaiden ohjeistaminen ja neuvominen. Tämä käsitysten kirjo on omiaan luomaan hämmennystä ja epätietoisuutta asian ytimen ympärille.

Pyrkimys selittää ammattimaisen coachingin olennaisuuksia epätietoiselle on parhaim­mil­laankin ontuva, sanalliset kuvaukset kun ovat kovin abstrakteja eivätkä kerro juuri mitään siitä, miten tämä tukimenetelmä auttaa asiakasta ”löytämään ja ottamaan käyttöön omaa potentiaaliaan niin että tämä voi saavuttaa tavoitteitaan”, kuten ICF:n määritelmä ammattimaisesta coachingista  kuuluu.

Useimmat jo tietävät, että ammatticoach ei pääsääntöisesti neuvo, ohjaa, komenna tai konsultoi, mutta mitä coaching oikeastaan on ja mikä siinä vaikuttaa?

Aidon kokemuksen konkretiaa

Aitoon asiakaskokemukseen pohjautuva kuvaus tekee aiheesta huomattavasti konkreettisemman ja helposti lähestyttävämmän.

Seuraavassa asiakkaani Johanna Ruhanen kertoo tavoitteistaan ja niiden toteutumisesta yhteisen coaching-prosessimme myötä. Keskustelemme myös siitä, mikä tästä yhteistyöstä tekee niin vaikuttavaa.

 

 

Oletko sinä ollut ammatticoachin asiakkaana? Kommentoi ja kerro kokemuksistasi. Mitä sellaista saavutit, jota et uskonut voivasi saada omin voimin aikaan?

Oivalluttavin terveisin valmentajasi,

 

 


Henkilökohtainen, ammattimainen coaching auttaa luomaan uusia ratkaisuja hyväksyvässä luottamuksen ilmapiirissä ja johtaa hyviin tuloksiin. Prosessin aikana esimies tai asiantuntija oppii tunnistamaan ja kunnioittamaan omia rajojaan, harjoittelee uutta jämäkkyyttä ja löytää entistä parempia toimintamalleja, joita hän voi soveltaa suoraan omiin arjen haasteisiinsa. Kehitysprosessin myötä epävarmuus korvautuu selkeydellä, luottamuksella ja sisäisellä voimalla. Hyvien valintojen ja päätösten tekeminen helpottuu ja vuorovaikutus muuttuu positiivisemmaksi. Kasvavan rentouden ja valoisamman vuorovaikutuksen ansiosta koko työyhteisön toimintakyky paranee.

Ota yhteyttä +358 404 132 747 ja sovi maksuton kartoituskeskustelu! Otetaan yhdessä selvää siitä, miten sinä voit saada lisää tyytyväisyyttä, mielekkyyttä ja rentoutta työelämääsi!

Piditkö tästä? kerro siitä muillekin!

Lisää kirjoituksia luettavaksesi: