Search

Arvot elämään -verkkokurssi

Rekisteröidy kurssille klikkaamalla alla olevaa painiketta ja antamalla yhteystietosi. Kurssimateriaali on käytössäsi vuoden ajan rekisteröitymispäivästä lukien. Samalla liityt myös Neovolentian postituslistalle, jonka kautta saat ajoittain neurotieteeseen ja onnellisuustutkimusten tuloksiin pohjautuvia hyvinvointivinkkejä suoraan sähköpostiisi.

Kurssin käyttöohje

Aloita kurssin audioiden kuunteleminen klikkaamalla Aloita-painiketta tai haluamasi kurssiosion otsikkoa sisällysluettelossa. Jokaisessa osiossa on Merkitse valmiiksi -painike, jota klikkaamalla voit päivittää tällä sivulla näkyvää etenemispalkkia ja sisällysluetteloa, jotta näet helposti mitkä osiot olet jo käynyt läpi. Valmiiksi merkitseminen siirtää sinut myös automaattisesti seuraavaan kurssiosioon. Voit vapaasti palata myös jo valmiiksi merkitsemiisi osioihin niin halutessasi.

Lataa työkirja

PDF-työkirjaan voit kirjoittaa omien pohdintojesi tulokset ja tallentaa ne itsellesi muistiin. Voit palata niihin myöhemmin ja seurata, millä tavoin arvosi ajan myötä muuttuvat. Lataa työkirja klikkaamalla tästä.

Tule mukaan!

Tämä kurssi on maksuton. Rekisteröidy kurssille täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake!

Rekisteröidy