Search

Tutustu esimerkkeihin verkkokurssiprojekteista ja ota yhteyttä!

Innosta uudistumaan yhdessä, Maarit Tiililä Oy

Maarit Tiililällä oli hallussaan tallenne aiemmin pitämästään johtamiskoulutuksesta. Kun asiakkaalla ei ollut mitään aineiston uudelleenkäyttöä vastaan, päätimme luoda siitä verkkokurssin, jota Maarit voi jakaa coaching-asiakkaittensa katsottavaksi ja kuunneltavaksi.

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen, InCoaching Oy

Ajan tasalla olevia työnhakutaitoja tarvitsee joskus jokainen, ja Pilvi Nybom on niiden opettajana yksi Suomen kokeneimmista. Niinpä olikin enemmän kuin asianmukaista jalostaa Pilvin työnhakuosaaminen verkkokurssin muotoon, jotta nämä tärkeät taidot saataisiin entistä useampien tarvitsijoiden ulottuville. Projektissa luotiin kurssin rakenne ja sisältö sekä osallistujan etenemistä tukevat tehtävät ja työkirjat. Lopuksi projektin aikana syntyneet materiaalit tallennettiin Incoaching.fi-sivustolle asennetulle LifterLMS-verkkokurssialustalle ja kurssi liitettiin Holvi-verkkokauppaan.

Kuuntele Pilvin mietteitä yhteistyön sujumisesta:

Verkkokurssialustan ja -kaupan rakentaminen, Vaikutaoikein.fi

Esiintymisvalmentaja Niina Sainius halusi tehdä vaikuttavan esiintymisen valmennuksestaan verkkoversion. Hänen olemassa oleville WordPress-sivuilleen asennettiin LifterLMS-verkkokurssialusta ja verkkokauppa. Katso Niinan palaute yhteistyöstä:

Tehdäänkö yhdessä jotain hienoa?

Jos haaveissasi on oman verkkokurssin tai -valmennuksen luominen, mutta tarvitset lisäosaamista tai -resurssia saadaksesi toiveesi toteutumaan, ota yhteyttä! Keskustellaan siitä, miten voisimme yhdessä saada sinun ainutlaatuisen viestisi kuuluviin!

Lähetä minulle sähköpostia tai soita numeroon +358 404 132 747, tai lähetä yhteydenottopyyntösi sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Autan mielelläni!

Johanna Koskimies
Certified Business & Career Coach
Web Designer, online-oppimisen asiantuntija