WBECS - World Business & Executive Coaching Summit

WBECS (World Business & Executive Coaching Summit) on maailman suurin virtuaalinen coachien koulutustapahtuma. WBECS on myös yritys tapahtuman takana, ja sen missiona on nostaa coachingin laatutasoa maailmanlaajuisesti.

Tänä vuonna WBECS-tapahtuma järjestetään yhdeksännen kerran, ja se kestää syyskuun alusta vuoden 2020 toukokuulle asti. Tapahtuma tuo suomalaistenkin coachien ulottuville 70 koulutus- demo- ja keskustelusessiota ja yli 50 kouluttajaa maailman huipulta. Tapahtuma on ICF:n hyväksymä, ja osallistumisesta voi parhaimmillaan ansaita yli 200 CCEU-pistettä. 

Osallistumme Maija Heinon (Uusivire) kanssa yhdessä WBECS-koulutustapahtumaan tänä vuonna. Ajattelimme, että olisi hauska jakaa saamiamme oppeja ja oivalluksia myös teidän kanssanne. Päätimmekin valita WBECSin suuresta luentovalikoimasta parikymmentä kiinnostavaa, ja keskustella niistä videolla, jotta sinäkin saat pienen kurkistuksen tapahtuman antiin, vaikket olisi itse päässyt mukaan.

Jutustelua WBECS 2019 -tapahtumasta

Sam Horn: I can’t believe I wrote the whole thing!

Keskustelimme Maija Heinon kanssa Sam Hornin luennosta WBECS 2019 -koulutustapahtumassa. Samin aiheena oli kirjan kirjoittaminen – tarkemmin sanoen hän antoi ohjeita siihen, miten voit kirjoittaa kirjan (tai miksei blogikirjoituksenkin), jota lukija ei halua jättää kesken.

Katso video »
banner
banner