Search

Syvennä coaching-osaamistasi kansainvälisillä huippuvalmennuksilla

WBECS (World Business and Executive Coach Summit) on kansainvälinen koulutusyritys, jonka missiona on nostaa coachingin tasoa maailmanlaajuisesti. Tämän he tekevät liittymällä yhteen maailman johtavien coachien ja coach-koulutusyritysten kanssa ja tarjoamalla koulutusta business-coacheille ja johdon coacheille useiden koulutusohjelmien puitteissa. WBECS-ohjelmien kouluttajat edustavat alan pisintä kokemusta ja syvintä osaamista. WBECS-koulutuksiin on osallistunut yli 150.000 coachia 180 maasta. WBECSin kaikki koulutusohjelmat ovat virtuaalisia, eli voit osallistua niihin omalla kotisohvallasi. Kaikilla ohjelmilla on myös ICF-akkreditointi eli voit saada osallistumisestasi CCE-pisteitä sertifiointisi uusimista varten.

Neovolentia on WBECSin markkinointiyhteistyökumppani. Tiedotan maksuttomista webinaareista ja alkavista koulutuksista tällä sivustolla ja kiinnostuneille myös sähköpostin välityksellä. Jos haluat saada kutsun WBECSin maksuttomiin webinaareihin, täytä ja lähetä sivun alareunassa oleva lomake!

Ajankohtaiset WBECS-koulutukset

WBECS Summit 2021  

Vuoden 2021 WBECS Summit tuo kuultavaksesi jälleen kymmeniä kouluttajia maailman huipulta. Vanhojen tuttujen lisäksi joukossa on monia uusiakin nimiä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille coaching-taitojensa ja -liiketoimintansa kehittämisestä kiinnostuneille.

Maksuttoman PreSummit-tapahtuman kymmenen suosituinta esitystä on vielä katsottavissa. 

Klikkaa tästä ja valitse sinua kiinnostavat sessiot!

banner

WBECS 2019

Osallistuin WBECS 2019 Full Summit -koulutustapahtumaan yhdessä Uusivireen Maija Heinon kanssa. Keskustelimme muutamien koulutussessioiden jälkeen mm. siitä, mitä olimme kyseiseltä kouluttajalta oppineet. Voit katsella keskusteluiden videotallenteita alla:

Michael Bungay-Stanier

John Spence

Sam Horn

Michael Neill

Richard E. Boyatzis

Peter Bregman

Eric Kaufmann

David Drake

Michael Neill

Jean-Francoise Cousin

Cy Wakeman

Tracy Sinclair

Haluaisitko tulla kutsutuksi WBECSin maksuttomiin webinaareihin tai saada tiedon ajankohtaisista koulutuksista?

Tilaa WBECS-uutiskirje täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake, niin saat kutsut ja tiedotteet jatkossa suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.