Uracoaching auttaa löytämään tien kohti mielekkäämpää ja antoisampaa työelämää

Virkeyden vaatimus ja voittamaton väsymys

Oletko väsynyt turhauttavaan puurtamiseen ja suorittamiseen? Työnteon mielekkyys on hukassa ja viikot vierivät viikonloppuja ja lomia odotellen. Et koe saavasi kaipaamasi arvostusta tekemästäsi työstä tai toivot, että voisit toteuttaa vahvuuksiasi ja taitojasi täysipainoisesti ja tuntea tekeväsi jotain arvokasta. Haluat, että työsi myös antaa sinulle jotain eikä vain kuluta kaikkea energiaasi.

Ehkä työpaikan vaihtaminen tai kokonaan uudelle uralle suuntautuminen on mielessäsi lähes päivittäin, mutta et ole saanut tehdyksi asialle mitään.

Et osaa päättää, jäisitkö vielä, vai pitäisikö jo ryhtyä katselemaan muita vaihtoehtoja. Nykyisessä työssäsi on asioita, jotka saavat haaveilemaan muualle hakeutumisesta, mutta toisaalta hyviäkin puolia on.

Ehkä et aivan tiedä, mistä suunnasta tai miten haluamaasi muutosta lähtisit tavoittelemaan. Olet kuitenkin kyllästynyt kuluttamaan voimiasi valintojen pohtimiseen. Kaipaat selkeyttä, varmuutta ja uskoa itseesi, jotta voisit tehdä haluamastasi muutoksesta vihdoin totta.

Uracoaching auttaa löytämään kaipaamasi selkeyden ja varmuuden!

Uracoaching on syvällinen ja innostava prosessi, jonka aikana itseluottamuksesi vahvistuu ja sinulle syntyy kirkas kuva siitä, mitä tarvitset ollaksesi innostunut ja motivoitunut työssäsi. 

Prosessin jälkeen tunnet itsesi entistä paremmin, ja sinulla on selkeä käsitys haluamastasi tulevaisuuden suunnasta. Uskot mahdollisuuksiisi ja hallussasi on keinot haluamasi muutoksen toteuttamiseen – tahdotpa sitten pysytellä nykyisen työnantajasi palveluksessa tai hakeutua muualle

Autan sinua löytämään ratkaisun, joka on sinulle oikea juuri nyt

Suunnittelemme coaching-prosessin omasta lähtötilanteestasi ja tarpeistasi käsin. Tyypillisimmin yhteistyöhön sisältyy 5 – 10 coaching-keskustelua. Niiden välillä teet pohdinta- ja muita tehtäviä, jotka toimivat keskustelujen pohjana, syventävät itsetuntemustasi ja edistävät tavoitteesi saavuttamista. Tarvittaessa prosessiin sisältyy myös työnhakutaitojesi ja -materiaalisi saattaminen ajan tasalle, niin että ne esittelevät osaamistasi ja vahvuuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Coaching-yhteistyön aikana pohdimme tekijöitä, jotka ovat johtaneet turhautumiseesi, ja kirkastamme kaikkea sitä mikä sinulle on työelämässä tärkeää. Keskustelujemme tuloksena löydät ratkaisun, joka on sinulle oikea juuri nyt.

Tuen sinua menestyksesi esteiden purkamisessa ja kirkkaan tulevaisuuden vision luomisessa. Yhteistyömme lopputuloksena sinulla on selkeä toimintasuunnitelma, jota noudattamalla osaat navigoida oikeaan suuntaan. Sinun on helppo päättää, mitä haluat tehdä, ja sinulla on myös varmuus ja selkeys, joiden avulla pääset eteenpäin kohti entistä mielekkäämpää ja antoisampaa työelämää.

ASIAKASPALAUTETTA

Jutellaanko?

Olen toiminut uracoachina vuodesta 2008 ja auttanut tänä aikana kymmeniä ihmisiä löytämään selkeyden ja tien kohti antoisampaa työelämää.  Autan mielelläni sinuakin! 

Jätä viesti tai soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa sinua mielekkäämmän ja onnellisemman uran ja elämän luomisessa. Ollaan yhteydessä!