Uracoaching auttaa löytämään tien kohti mielekkäämpää ja antoisampaa työelämää

Virkeyden vaatimus ja voittamaton väsymys

Oletko väsynyt turhauttavaan puurtamiseen ja suorittamiseen? Työnteon mielekkyys on hukassa ja viikot vierivät viikonloppuja ja lomia odotellen. Et koe saavasi kaipaamasi arvostusta tekemästäsi työstä tai toivot, että voisit toteuttaa vahvuuksiasi ja taitojasi täysipainoisesti ja tuntea tekeväsi jotain arvokasta. Haluat, että työsi myös antaa sinulle jotain eikä vain kuluta kaikkea energiaasi.

Ehkä työpaikan vaihtaminen tai kokonaan uudelle uralle suuntautuminen on mielessäsi lähes päivittäin, mutta et ole saanut tehdyksi asialle mitään.

Et osaa päättää, jäisitkö vielä, vai pitäisikö jo ryhtyä katselemaan muita vaihtoehtoja. Nykyisessä työssäsi on asioita, jotka saavat haaveilemaan muualle hakeutumisesta, mutta toisaalta hyviäkin puolia on.

Ehkä et aivan tiedä, mistä suunnasta tai miten haluamaasi muutosta lähtisit tavoittelemaan. Olet kuitenkin kyllästynyt kuluttamaan voimiasi valintojen pohtimiseen. Kaipaat selkeyttä, varmuutta ja uskoa itseesi, jotta voisit tehdä haluamastasi muutoksesta vihdoin totta.

Uracoaching auttaa löytämään kaipaamasi selkeyden ja varmuuden!

Uracoaching on syvällinen ja innostava prosessi, jonka aikana itseluottamuksesi vahvistuu ja sinulle syntyy kirkas kuva siitä, mitä tarvitset ollaksesi innostunut ja motivoitunut työssäsi. 

Prosessin jälkeen tunnet itsesi entistä paremmin, ja sinulla on selkeä käsitys haluamastasi tulevaisuuden suunnasta. Uskot mahdollisuuksiisi ja hallussasi on keinot haluamasi muutoksen toteuttamiseen – tahdotpa sitten pysytellä nykyisen työnantajasi palveluksessa tai hakeutua muualle

Autan sinua löytämään ratkaisun, joka on sinulle oikea juuri nyt

Suunnittelemme coaching-prosessin omasta lähtötilanteestasi ja tarpeistasi käsin. Tyypillisimmin yhteistyöhön sisältyy 5 – 10 coaching-keskustelua. Niiden välillä teet pohdinta- ja muita tehtäviä, jotka toimivat keskustelujen pohjana, syventävät itsetuntemustasi ja edistävät tavoitteesi saavuttamista. Tarvittaessa prosessiin sisältyy myös työnhakutaitojesi ja -materiaalisi saattaminen ajan tasalle, niin että ne esittelevät osaamistasi ja vahvuuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Coaching-yhteistyön aikana pohdimme tekijöitä, jotka ovat johtaneet turhautumiseesi, ja kirkastamme kaikkea sitä mikä sinulle on työelämässä tärkeää. Keskustelujemme tuloksena löydät ratkaisun, joka on sinulle oikea juuri nyt.

Tuen sinua menestyksesi esteiden purkamisessa ja kirkkaan tulevaisuuden vision luomisessa. Yhteistyömme lopputuloksena sinulla on selkeä toimintasuunnitelma, jota noudattamalla osaat navigoida oikeaan suuntaan. Sinun on helppo päättää, mitä haluat tehdä, ja sinulla on myös varmuus ja selkeys, joiden avulla pääset eteenpäin kohti entistä mielekkäämpää ja antoisampaa työelämää.

ASIAKASPALAUTETTA

Nyt tiedän mitä haluan tehdä isona ja mitä haluan elämäni näyttävän viiden vuoden kuluttua Tiedän myös miten päästä sinne, minne olen matkalla.

Nyt tiedän mitä haluan tehdä isona
Sane Keskiaho

Sain selkeyttä uusien haastavien työtehtävien hallintaan, ja yllättäen myös vaikean eämäntilanteen ratkaisuun. Kiitos, Johanna!

Sain selkeyttä uusien haastavien työtehtävien hallintaan
HR-päällikkö, nainen 34 v.

Had my 2nd session today with Johanna and much progress was made! The goal setting, planning, and accountability is exactly what I needed! Thank you for helping me get on track!

Much progress was made!
Kathy Donahue, Ohio, USA

Kiitokset! On tuntunut tosi hyvältä matkata kanssasi. Olet auttanut joka kerta, välillä yllättävälläkin tavalla löytämään kyseisen hetken punaisen langan ja tunnistamaan näkymän eteenpäin myös tilanteissa, joissa voimat välillä ovat olleet kortilla. Sanoilla saa paljon aikaan. Sinun sanasi ovat kantaneet minua, kiitokset niistä!

Olet auttanut löytämään punaisen langan
Päivi Mäkelä

Myönnettäköön, olin enemmän ”tukossa” kuin kuvittelin. Suuri haluni kontrolloida, asettaa aikatauluja/tavoitteita voi kääntyä itseäni vastaan. Tapaamisten aikana oivalsin paljon asioita itsestäni ja kuinka voisin auttaa itseäni saavuttamaan unelmiani, tavoitteitani ilman irvistystä. Coachingin tuloksena on ollut asioiden selkeytyminen ja eteenpäin meneminen.

Coachingin tuloksena on ollut asioiden selkeytyminen ja eteenpäin meneminen
Marie-Louice Eklund, projektipäällikkö

Prosessin aikana sain aina uusia näkökulmia siihen, minkälainen persoona olen ja mitä minä oikeasti haluan tehdä. Nyt valmennuksen loputtua voin vain todeta, että nyt tiedän kuka olen, mitä haluan ja että unelmista pitää tehdä totta. Kiitos Johanna mahtavasta coachingista!

Nyt tiedän kuka olen ja mitä haluan
Karin Biese, KM

Johannalla on kyky paneutua asiakkaan tilanteeseen 100%:sti. Vuorovaikutus on läsnäolevaa ja joustavaa. Hyvillä kysymyksillä hän pureutuu asian ytimeen. Johannalla on paljon tietoa sekä arvokasta elämänkokemusta, joka on hyödyksi coaching-tilanteessa. Suosittelen Johannaa lämpimästi. Iso kiitos kuluneesta!

Suosittelen Johannaa lämpimästi
Sonja Vainio, yrittäjä, ValmennusVainio

Voi olla, että työttömäksi jääminen on parasta, mitä minulle on pitkään aikaan tapahtunut. Säikähdyksen jälkeen olen tullut pikkuisen päättäväisemmäksi, uskallan pikkuisen paremmin puolustaa itseäni, ehkä pidän itsestäni pikkuisen enemmän ja olen paljon levollisempi ja iloisempi.

Voi olla, että työttömäksi jääminen on parasta mitä on tapahtunut
Taina Poutanen

Hyvät kysymykset ja pienet pohdinta- ja kirjoitustehtävät vahvistivat toipumista toivottomuudesta, ja auttoivat näkemään valonpilkahduksia paitsi tulevaisuudessa, myös ihan jo tässä hetkessä. Kuljit mukanani itse muutaman kuukauden ja hyvät kysymyksesi vieläkin! Sydämellinen kiitos osaavasta avustasi!

Sydämellinen kiitos osaavasta avustasi!
Tuula Leskelä, yrittäjä, Tulecor Oy

Koko valmennusprosessi ylitti kaikki odotukseni. Huomasin ensitapaamisesta, että Johannan kanssa oli helppo keskustella ja hän tunnisti, minkälaiset harjoitukset olivat juuri minulle ne tärkeät. Tärkeimpänä, hän kysyi oikeat kysymykset, jotka saivat minut pohtimaan itseäni syvemmältä.

Valmennusprosessi ylitti kaikki odotukseni
Karin Biese, KM

Kun aloitimme koutsauksen, en odottanut kummoisia. Yritystoimintani oli aika kaoottista, ideoita oli valtavasti mutta en kyennyt oikein tarttumaan mihinkään. Nyt olo on paljon selkeämpi, pystyn tarttumaan projekteihin ja viemään niitä eteenpäin. Kiitos!

Pystyn nyt tarttumaan projekteihin ja viemään niitä eteenpäin
Osku 47 v., yrittäjä
Johanna Koskimies

Jutellaanko?

Olen toiminut uracoachina vuodesta 2008 ja auttanut tänä aikana kymmeniä ihmisiä löytämään selkeyden ja tien kohti antoisampaa työelämää.  Autan mielelläni sinuakin! 

Jätä viesti tai soittopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa sinua mielekkäämmän ja onnellisemman uran ja elämän luomisessa. Ollaan yhteydessä!