Neovolentia kouluttaa Firework-uracoachit Suomessa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Englantilainen Careershifters Ltd ja Johanna Koskimies ovat tehneet sopimuksen, jolla Firework Career Coaching -ohjelman lisensointioikeus siirtyy Johanna Koskimiehelle aiemmin koulutuksesta vastanneen Kati Järvisen siirryttyä uusiin tehtäviin.

”Johanna Koskimies oli erittäin luonteva valinta Katin seuraajaksi”, toteaa Careershiftersin toimitusjohtaja Richard Alderson, ”onhan hän ollut Fireworkin Suomen-valloituksessa mukana alusta asti. Johanna on paitsi ohjelman suomentaja, myös ensimmäisen Suomessa pidetyn uravalmentajakoulutuksen osallistuja ja on hyödyntänyt tätä maailmanlaajuisesti paljon käytettyä ja tunnettua uracoaching-ohjelmaa työssään vuodesta 2008 lähtien.”

”Firework-uravalmentajakoulutus sopii Neovolentian tuotepaletin jatkoksi mainiosti”, toteaa puolestaan Johanna Koskimies. Neovolentian missiona on mielekkään ja onnellisen (työ)elämän edistäminen, ja mikä olisikaan parempi tapa edistää tämän mission toteutumista kun uusien uracoachien kouluttaminen! Nämä voivat osaamisellaan auttaa suomalaisia suunnistamaan kohti omiin vahvuuksiinsa pohjautuvia, hyvinvointia edistäviä uravalintoja, ja olla näin mukana myös mahdollistamassa yhteiskunnallisestikin merkittävää unelmaa pidemmistä työurista.


Haluaisitko sinä lisätä työkalupakkiisi uraohjausohjelman, jolla asiakkaasi saavuttavat todellisia tuloksia? Ota yhteyttä! Tavoitat minut numerosta +358 404 132 747.

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se muillekin!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lisää artikkeleita luettavaksesi

positiivinen palaute

Kehupankki kantaa vastoinkäymisten yli

Tiedäthän, miten pienikin epäonnistuminen pullistuu helposti elämän kokoiseksi ja hukuttaa alleen lukemattomia onnistumisia ja niiden tuomia ilon hetkiä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.