Search
Fireworks-2

Neovolentia kouluttaa Firework-uracoachit Suomessa

Englantilainen Careershifters Ltd ja Johanna Koskimies ovat tehneet sopimuksen, jolla Firework Career Coaching -ohjelman lisensointioikeus siirtyy Johanna Koskimiehelle aiemmin koulutuksesta vastanneen Kati Järvisen siirryttyä uusiin tehtäviin.

”Johanna Koskimies oli erittäin luonteva valinta Katin seuraajaksi”, toteaa Careershiftersin toimitusjohtaja Richard Alderson, ”onhan hän ollut Fireworkin Suomen-valloituksessa mukana alusta asti. Johanna on paitsi ohjelman suomentaja, myös ensimmäisen Suomessa pidetyn uravalmentajakoulutuksen osallistuja ja on hyödyntänyt tätä maailmanlaajuisesti paljon käytettyä ja tunnettua uracoaching-ohjelmaa työssään vuodesta 2008 lähtien.”

”Firework-uravalmentajakoulutus sopii Neovolentian tuotepaletin jatkoksi mainiosti”, toteaa puolestaan Johanna Koskimies. Neovolentian missiona on mielekkään ja onnellisen (työ)elämän edistäminen, ja mikä olisikaan parempi tapa edistää tämän mission toteutumista kun uusien uracoachien kouluttaminen! Nämä voivat osaamisellaan auttaa suomalaisia suunnistamaan kohti omiin vahvuuksiinsa pohjautuvia, hyvinvointia edistäviä uravalintoja, ja olla näin mukana myös mahdollistamassa yhteiskunnallisestikin merkittävää unelmaa pidemmistä työurista.


Haluaisitko sinä lisätä työkalupakkiisi uraohjausohjelman, jolla asiakkaasi saavuttavat todellisia tuloksia? Tutustu Firework-koulutukseen ja ota yhteyttä! Tavoitat minut numerosta +358 404 132 747.

Piditkö tästä? kerro siitä muillekin!

Lisää kirjoituksia luettavaksesi: