WBECS-koulutustapahtuma

WBECS-koulutustapahtuma on alkamassa – tule mukaan!

WBECS (World Business and Executive World Summit) on vuosittain järjestettävä virtuaalinen koulutustapahtuma, jossa huippucoachit, -johtajat ja liiketoiminnan kehittäjät jakavat osaamistaan maailmanlaajuiselle coachien verkostolle ja muillekin johtamistaitojensa kehittämisestä kiinnostuneille.

WBECSin elämäntehtävä

WBECS-koulutustapahtuman tarkoitus on nostaa ammattimaisen coachingin laatua ja tasoa ja auttaa myös meitä ammattilaisia erottumaan serkun kummin kaimasta, joka nimittää itseään coachiksi, koska se on niin hieno ammatti.

Tällä saralla tuntuu työtä riittävän, ja ainakin minä törmään vieläkin silloin tällöin yrittäjiin, jotka sanovat ”myöskin olevansa coach”, ja kun kysyn, missä he ovat coachiksi opiskelleet, vastaus voi olla vaikkapa ”ööö… en mä ole vielä käynyt mitään…”. Vaikka coaching-ymmärrys on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana huikean paljon, niin edelleen saamme korjata virheellisiä käsityksiä siitä mitä coaching on, ja mikä on coachin rooli yhteistyösuhteessa. WBECS taistelee tällaista vastaan hienolla tavalla: tuomalla ulottuvillemme huippuammattilaisia, joiden koulutukseen osallistumalla lisäämme omaa osaamistamme ja kasvatamme eroa näihin ”koutsareihin” joissa coachia on vain nimike.

Maksuton Pre Summit

WBECS alkaa perinteisesti maksuttomalla Pre Summit-tapahtumalla,  jossa kouluttajat antavat 45 minuutin mittaisia maistiaisia osaamisestaan ja kouluttamistaan aiheista. Nämä minikoulutukset jatkuvat 20.6. asti, eli vielä on tulossa monia antoisia sessioita. Koulutustapahtuman jokaiselle jäljellä olevalle päivälle on luvassa kaksi tai kolme esitystä maailman huippua edustavilta coacheilta ja liiketoiminnan taitajilta. Jos et ole vielä mukana, käy rekisteröitymässä ja valitsemassa itseäsi eniten kiinnostavat sessiot täällä.

Tällä sivulla puolestaan on tallennettuna kolme suosittua Pre Summit -sessiota, jotka voit katsella ja kuunnella milloin haluat.

Pre Summit -sessiot antavat esimakua varsinaisesta WBECS-tapahtumasta, joka alkaa syyskuussa ja kestää kokonaisen vuoden. Liput tähän tapahtumaan ovat myynnissä 28.6.2018 asti puoleen hintaan. Jos haluat saada oppia maailman parhailta coacheilta ja ansaita samalla yli 100 CCE-pistettä seuraavaa sertifiointiasi varten, käy kurkkaamassa pakettivaihtoehdot täältä. Jos ostat Executive Speed-Learner Package -paketin ennen EarlyBirdin päättymistä, saat WBECS 2017 -tapahtuman samaan hintaan, mikä on minusta aika killeri tarjous (ajattele: lähes 200 tuntia niin tasokasta koulutusta, että ICF:kin on sen hyväksynyt).

Edellisvuosien tapaan tulossa on aivan huikean hieno koulutustapahtuma. Koulutussessioiden lisäksi saat mahdollisuuden osallistua ”Implementation Mastery” -tilaisuuksiin, joissa pääset keskustelemaan muiden coachien kanssa saamiesi oppien soveltamisesta käytäntöön. Uutta tänä vuonna on se, että pääset ajoittain myös kärpäseksi kattoon seuraamaan huippuammattilaisten coaching-demoja. Mikä olisikaan antoisampi ja oivalluttavampi tapa oppia kun seurata mestareita työssään!

Jos sinulla on jotain kysyttävää WBECSiin liittyen, ota yhteyttä!

Aurinkoista kesän jatkoa toivottaen,

Piditkö tästä? kerro siitä muillekin!

Lisää kirjoituksia luettavaksesi: